Kävisikö jokin näistä? Parhaat isänpäivälahjat vuonna 2019

Isänpäivä on jälleen saapumassa 10. marraskuuta 2019. Fakta on, että ilman isäämme emme olisi sitä, mitä olemme tänään. Sen vuoksi on mielestämme tärkeää muistaa isää ja kertoa, kuinka paljon hän meille merkitsee. Jos et sitä jo muutenkin joka päivä tee, isänpäivä on vuoden paras päivä kertoa kiitollisuudestasi.

Tämä on oma kattava oppaamme isänpäivälahjojen ostamiseen. Listan tarkoitus on auttaa lukijoitamme löytämään uusia lahjaideoita vanhojen, kierrätettyjen lahjaideoiden tilalle ja yllättää isä tavalla, jollaista hän ei osannut toivoa. Tältä listalta löytyy hittilahja jokaiselle isälle.

Vauhdikkaalle isälle

Onko isäsi aina liikkeellä? Varma valinta ovat ainakin hyvät kengät, joilla kelpaa askeltaa päivästä toiseen. Lähtekää katsomaan isänne suosikkijoukkuetta jalkapallon tai jääkiekon parissa ja voit olla varma, että lahja on toivottu.

Musiikkia rakastavalle isälle

Pitääkö isäsi musiikista? No kukapa ei pitäisi, mutta todelliselle hifi-iskälle suosittelemme ostamaan hyvät kuulokkeet tai kaiuttimet oman kokoelman kuuntelemiseen. Vaihtoehtoisesti voit tarjota hänelle jäsenyyden musiikkipalveluun

Autoista kiinnostuneelle isälle

Uutta autoa ei tarvitse ostaa edes maailman parhaalle isälle, mutta miten olisi elämysajo superauton ratissa? Rellestävälle äijälle kelpaa varmasti myös kunnon rallietappi muita vastaan.

Ei-perinteiselle isälle

Miltä kuulostaisi erikoinen isänpäiväelämys, joka ei tavallisesti tulisi mieleenkään? Lähtekää perheen kesken ajamaan kartingia tai osta hullunkurinen solmio – räväytä erikoisella tavalla. 

Kaiken kokeneelle isälle

Jotkut isät ovat vain ehtineet kokemaan elämässään niin paljon, ettei uusia ideoita enää yksinkertaisesti tunnu olevan. Silloin kannattaa lähteä selaamaan Elämyslahjojen tuhansista elämyksistä koostuvaa listaa isänpäivälahjoista, jolta luulisi löytyvän uusia kokemuksia hurjimmallekin ukolle. 

Sydämelliset lahjat

Loppujen lopuksi sillä ei ole kuitenkaan paljoa väliä, mitä annat isällesi lahjaksi tänä vuonna: varmista vain, että lahja tulee suoraan sydämestä. Sano kiitos siitä, että hän on ollut niin merkittävä osa elämääsi ja tulee niin olemaan jatkossakin.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s